Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів про стратегію українського уряду у вирішенні питання Донбасу. За словами експерта, влада намагається показати, що там живуть чужі люди.

«Ми наближаємося до якихось дійсно позитивних кроків щодо Донбасу, але це не завдяки, а всупереч діям української влади. Все, що необхідно – все було: довіра людей на президентських виборах, очікування в суспільстві», - зазначив Атаманюк.

Як зазначив експерт, сьогодні основна проблема України – війна. За словами експерта, основною вимогою до влади від електорату було закінчити війну. На думку Атаманюка, головний показник того, що влада не займається цим питанням то, що це питання не виставлялося на соціологічні дослідження.

«Ставилися найрізноманітніші питання, крім того, що найбільше хвилює людей – мир і проблема мови. На підтвердження відсутності логіки у влади це те, що в місцевих виборах ті регіони не брали участь, тому влада не хоче цю частину України», - підкреслив Атаманюк.

За словами експерта, нинішня риторика влади така, що жителі окупованих регіонів є чужими через своїх політичних поглядів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк заявив, що влада перекинула відповідальність за тарифи на місцеву владу.

Також Знай.ua повідомляв, що Атаманюк розповів, чому люди підтримують китайський курс.