В ефірі на каналі MY.UA український політик, громадський діяч, письменник та футуролог Олексій Толкачов заявив, що Росія від України не відстане, доки буде існувати.

«Росія від України не відстане ніколи, допоки існує така держава як Росія. Це партнерство, це стосунки, в яких ми поки що відіграємо історичну роль жертви, а Росія відіграє роль агресора, аб’юзера. І от, власне, ми розігруємо цю парність», - вважає він.

За його словами, Росія від нас не відстане, допоки ми не змінимося.

«Якщо ми будемо ставити завдання відбитися, або як зараз говорять, подалі від Москви, то навряд чи досягнемо успіху. Нам необхідно, з одного боку, стати сильними, з іншого, почати власну експансію на територію Росії. На мій погляд, ми зможемо почати жити спокійно в абсолютно новій країні, коли в результаті нашого оновлення, переосмислення станемо настільки сильними, що просто ліквідуємо таку державу як Росія», - каже він.

Нам потрібен не просто мир, продовжує він.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

«Тому що мир – це стан, який треба використовувати для чогось. Нам же постійно хочеться закохуватись, вранці просинатися, реалізувати свої плани. От, власне, мир – це теж стан, щоб щось побудувати, зробити, просунути, створити нову систему освіти, економіки тощо. А коли у нас просто хочуть, щоб був мир… Ну, у нас енну кількість років був мир в Україні. Ми чогось досягли? Щоб що? Щоб проїсти, проср*ти і рознести всю країну на друзки?!», - розмірковує футуролог.

Тому він робить висновок: нам потрібен не просто мир.

«Нам потрібна перемога, яка призведе нас не просто до того стану, який був напередодні війни. Але перемога, яка призведе нас до кращого стану, ніж був напередодні війни, до миру, до обламаних зубів нашого сусіда, що він більше не захоче сюди лізти», - підсумовує Толкачов.

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов розповів, що велике створюється з безлічі маленьких кроків.

Раніше Знай.ua повідомляв заяву Толкачова, що праця не просто робить з мавпи людину, вона облагороджує.