Влада планує зробити з Міністерства внутрішніх справ окремі структури. Свою думку щодо цих намірів висловив політичний консультант Андрій Бодров у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?», пояснивши, до чого тут ексглава міністерства Арсен Аваков.

Як каже політичний консультант, навряд кадри у нових структурах замість МВС призначать без Авакова. Бодров пояснює, що Аваков матиме вплив у розпорошеній структурі МВС так само, як і в монолітній. «Це не впливає на його важелі впливу, це не впливає на його, скажімо так, ресурсність», - підкреслює він.

Окрім цього, каже експерт, не такий вже й великий вибір запасних кадрів. «Ми побачимо, як багато людей з великої монолітної структури опиняться в цих окремих структурах», - підкреслює Бодров.

Отже, констатує політичний консультант, структура МВС хоч і буде новою, але служити в ній будуть ті самі люди. «Тому що просто інших взяти ніде», - пояснює він. Принагідно Бодров зазначає, що сьогодні кадрова характеристика має високий рівень лояльності та перевіреності.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бодров порадив владі не робити різких рухів.

Також Знай.ua писав про те, що Чаплига розповів, чи зможе Денис Монастирський керувати МВС.