Громадський діяч та публіцист Віктор Андрусів в ефірі "Романенко Бесіди" з Юрієм Романенком розповів, що українці мають запит на гібридних політиків.

За словами Віктора Андрусіва, багато громадських активістів є гібридними політиками, хоч і стверджують, що вони взагалі не є політиками. Однак, їх потрібно називати своїми іменами.

“Ми всі живемо зараз от тут. Ми хочемо мати героя, “солдат Джейн”, і ясно, що це нежиттєздатна історія. Що це просто момент. А в наступний момент вона взагалі виявляється реальним зрадником країни, і так далі. І людям знову соромно. Але вони чекають знову якісь нові моменти. І от ця гібридна моментність — вона породжує відсутність планування. Відсутність сталих процесів”, - сказав Андрусів.

Він зазначив, що наразі Україна не виходить із цього стану, і в ній існує безсистемність.

“Зеленський — це теж приклад, як його повністю з’їла гібридна реальність. Хоча він міг просто все це скасувати. Тобто, поставити нову визначеність. Я завжди задумувався про Зеленського, в чому його гібридність. Його гібридність в тому, що він в собі поєднує різних президентів-попередників. В ньому є щось від Ющенка, від Януковича, від Порошенка. І от він десь між ними трьома завжди обирає собі політику”, - додав публіцист.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пелюховський зазначив, що у політику останні 20 років приходить риторика брехні на риториці обіцянок.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Решмеділова заявила, що з молодої демократії Україна перетворюється в зрілу жінку.