Як сталося, що перехід з планової економіки на ринкову закінчився колапсом? Про це у програмі Євгена Рибчинського «Ще не вмерла» розповів доктор економічних наук, академік Академії економічних наук, екс-віце-прем’єр міністр – міністр економіки України, народний депутат 6-го скликання Володимир Лановий.

«Якби я знав, що так нахабно будуть діяти ті, хто при владі, а Кравчук буде задовольняти їхні потреби – я би боровся, не поступаючись. А так я інтелігентно, я хочу допомогти країні. Ви вважаєте, що я заважаю – то давайте розберемося! На виборах розберемося, який шлях. Тому я й брав участь у виборах, хотів довести людям, що є інші шляхи, є інше світло. Тепер ми розуміємо, що вибори у нас нечесні. Що у нас де влада, там і збирають», - розмірковує він.

Лановий робить висновок, що чинна влада не дала йому можливості перемогти на президентських виборах у 1994 році.

«Будь-яка влада, демократична вона чи не демократична – вона все одно підтасовує результати, трошки чи більше. Ви ж розумієте: Кравчук забирає голоси на заході, а Кучма на сході. Я не хотів би скаржитись, казати, що люди не повірили, а чиновники по-своєму вчинили. Це все справи минулого», - робить висновок він.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Знай.ua повідомляв, що політолог Вадим Трюхан пояснив, чому Україні потрібно позбавлятися від газової залежності.

Також Знай.ua повідомляв, чи зможе Порошенко стати президентом після закону про деолігархізацію.