Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Майбутнє» розповів, яке майбутнє чекає релігію. За його словами, ймовірно, буде одна релігія для всіх або навпаки - безліч маленьких для кожного.

«Я думаю, що залишиться якась одна всесвітня релігія, тому що ця релігія буде дуже світська і люди будуть до неї звертатися за деякими ритуалами і обрядами, збереженими тисячоліттями. І та релігія, яка зможе адаптуватися до нових технологій», - зазначив Балашов.

За словами експерта, він негативно відноситься до православної віри, тому що вона не дає людям розвиватися. Балашов навів приклад, що коли нещасна людина приходить до церкви, то піп найчастіше говорить йому – терпи. На думку експерта, це неправильно, тому що людина завжди повинна думати про те, як вийти з ситуації і про розвиток свій в цілому.

«Якщо ми подивимося, як протягом тисячоліття розвивалася церква, то побачимо, що вона почала потім дробитися. Ми бачимо постійне дроблення церков, те ж саме ми бачимо в бізнесі. В майбутньому ми побачимо таке ж дроблення церков», - підкреслив Балашов.

На думку Балашова, в майбутньому або буде одна світська релігія для всього розвиненого світу або можуть з'явитися мільйони комп'ютерних церков.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов заявив, що людина, збагатившись, повинна поміняти свій погляд на життя.

Також Знай.ua повідомляв, що Балашов розповів, чому не можна брати курс на Китай.