За словами лідера партії «5.10» Геннадія Балашова, президент Зеленський має підтримку Заходу, а відтак він точно піде на другий термін. Про це він розповів у програмі «А як насправді?» з Мирославою Бобровською.

Як пояснює гість програми, Захід вирішив підтримати Зеленського як представника нового покоління замість того, аби перевиховувати політиків 90-х. «Якщо нічого не станеться з ним, то так — буде другий термін Зеленського», - констатує він.

Балашов пояснює, що ситуація така однозначна, допоки немає альтернативи Зеленському. Водночас він підкреслює, що йдеться про альтернативу не серед українських політиків, а трошки в іншому плані. «Немає альтернативи, кого підтримує Захід. А Захід буде наступного підтримувати конструктивіста», - стверджує політик. Він додає, що зараз такий розклад, по суті, влаштовує Захід.

Принагідно експерт ділиться своїми думками щодо чинного президента України. Як він пояснює, спершу це ставлення було радше негативним, але потім воно покращилося з огляду на зміну поколінь. «Зараз Зеленський на чолі — нам пощастило, що Зеленський. Тому що дуже просунутий хлопець. Все-таки, він дивиться новини зі смартфона», - коментує Балашов. На його думку, Зеленський вміє швидко орієнтуватися, а це важлива риса.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Андрусів пояснив, у чому гібридність Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що те, що Ялі назвав причини пізньої дати візиту Зеленського у Вашингтон.