Як Кучма два терміни поспіль ставав президентом України? Які є спільні риси у Кучми і чинного президента Зеленського? Про це у програмі «БДСМ Україна» розповів депутат Верховної Ради України I, II, III скликань, перший Генеральний прокурор України, Суддя Конституційного Суду Віктор Шишкін.

«Таку ж операцію вони провернули і в 1999 році, оці масонські ложі, назвемо їх так, наші клани олігархічні. Я так кепкую по-одеському. Тому що вивести в другий тур Симоненка – це треба було постаратись. Ми провели аналіз: було намагання таке ж, як у Порошенка вивести в другий тур Бойка (під час останніх президентських виборів – Ред.). Він просто не очікував, що Зеленський вистрибне. У нас була деяка інформація зі стану Порошенка. Ніхто не ставив навіть на першу четвірку – п’ятірку», - розповідає Шишкін.

«Ми спочатку не повірили, а потім побачили: як відбулася ситуація Бойко – Тимошенко? Всіма фібрами душі хотіли посадить Тимошенко на четверте місце. Імовірно, хтось у штабі Порошенка роздумував, що Зеленський зніметься, а в другому турі знову вийдуть Порошенко з Бойком. В ситуації Порошенко – Бойко була без варіантів повторена ситуація Кучма – Симоненко. Тобто операція «Кучма, другий тур» була фактично повторена. Були плани вивести Симоненка в 1999 році, не Марчука, не Мороза, а саме Симоненка, і ця операція спрацювала. В такій ситуації переважна більшість населення, не маючи достатньої інформації, голосувала за Кучму в другому турі», - каже політик.

Знай.ua повідомляв, що В Україні поняття «парламентська республіка» і «президентська республіка» дуже відносні, - Лавринович.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Кожен з президентів думає, яким би чином потенційно посилити свій вплив на парламент, - Бондаренко.