Який міністр оборони вийде з Ірини Верещук? На цю тему міркує військовий експерт Олег Старіков у програмі «А як насправді?» з Мирославою Бобровською.

На думку Старікова, Верещук на посаді міністра оборони – це не такий вже й поганий варіант. Справжнім жахом він вважає Загороднюка, який взагалі не мав жодного поняття, які документи підписувати.

Саму Верещук експерт оцінює як професіонала, який почав перехід з тактичної у стратегічну ланку. «Вона має військову освіту, вона вже за два роки, які була — реально зросла», - підкреслює він.

Принагідно Старіков коментує кадрову політику «Слуг народу». Сам він вважав, що це люди не професіонали, але вони оберуть відповідних виконавців. «Але сталося те, що сталося, про що я говорив — вони набрали точно таких же, зі скляними очима. І в підсумку міністр оборони Таран — він узяв собі заступників, які повністю не потягнули обов'язки, які на них покладені», - констатує експерт і додає, що зараз можна спостерігати обвал цієї системи.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Друзенко оцінив рівень забезпечення українських військових на фронті державою.

Також Знай.ua писав про те, що Литвиненко обґрунтував необхідність вести дискусії щодо розвитку армії.