Сьогодні, 30 липня, о 18:00 відбудеться черговий ефір програми «Юристи відповідають» на каналі «А як насправді?». Під час нового випуску будуть обговорюватися найактуальніші питання у сфері нерухомості, і адвокат пояснить, як убезпечити себе від неприємних сюрпризів при угоді.

У новому випуску «Юристи відповідають» експертом стала керівник судової практики, адвокат з нерухомості в компанії «Наказ» Наталія Чацкіс.

Під час ефіру юристка розповість, як визначити шахраїв при виборі нерухомості, на що звернути увагу при підписанні договорів, як перевірити забудовника та багато іншого.

У режимі лайв кожен глядач може задати експерту питання на тему ефіру і отримати безкоштовну коротку консультацію від професійного адвоката.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, що юрист пояснив, як визнати дитину, якщо він народжений не в шлюбі.

Також Знай.ua писав про те, що адвокат розповів, чи працює автоматизована система стягнення боргів.