З чим українські партії прийдуть до політичної кризи, яка може вибухнути цієї осені? Свої міркування у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24» висловлює політичний аналітик Руслан Бізяєв.

«Опубліковані рейтинги наших партій – це чиста фантастика. Деякі рейтинги, м'яко кажучи, не відповідають дійсності. Наприклад, більш-менш злітає «Слуга народу», але реально ця партія не має тих 23 відсотків, які дають опитування. Її справжня стеля – 17-18 відсотків. Такі дані закритої соціології, яку періодично роблять не для публікації, а для себе. У «Європейської солідарності» 14-15 відсотків – не вище і не нижче. Це ядерний електорат Порошенка, а більше йому розраховувати нема на кого. Рейтинг Юлії Тимошенко зараз трохи виріс, вона трохи забрала у конкурентів, але, в принципі, рейтинг у неї теж стабільний», - вважає експерт.

На його думку, ОПЗЖ в цій гонці відстає, але зовсім небагато – партія може розраховувати на підтримку від 12 до 14 відсотків виборців.

«До двадцяти відсотків вони вже не дійдуть. Але подивимося, як ОПЗЖ взагалі зможе дожити до осені в цій конфігурації», - говорить Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше військовий експерт Юрій Кочевенко допустив можливість дострокових президентських перевиборів восени 2021 року.

Також Знай.ua повідомив, що, за словами політтехнолога Олександра Кочеткова, влада щотижня вимагає надати їй закриті рейтинги.