Посол США приїхав в Україну – чекайте на звільнення. Так сказав політичний аналітик Руслан Бізяєв у програмі «Що далі» з Вікторією Панченко на каналі «Знай24».

За словами Бізяєва, коли американський посол приїжджає в Україну, то антикорупційним активістам і чиновникам цієї системи доводиться тяжко. «Значить, будуть звільняти. Під яким соусом — це вже другорядне», - зазначає він. Такий приїзд, каже експерт, є відразу поганим сигналом для них усіх.

Аби не бути голослівним, він нагадує про нещодавні події: «Спочатку відставка Авакова. Міністерство оборони. Кадрова ротація в СБУ. Служба зовнішньої розвідки. Логічно було б подумати, що ось-ось захитається крісло під Ситником. Мамедов відставка».

Також Бізяєв зазначає, що поки що не йдеться про Венедіктову, голосів за відставку немає, отже, у публічну площину питання не потрапить. Тим не менш, каже він, цього не можна сказати про Ситника, Шабуніна та інших. Принагідно політолог нагадує про аудит країни, який пообіцяли провести, але який ще не почався.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, чи посипалася президентська вертикаль влади.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв пояснив, чому експерти не хочуть йти в політику.