Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів, що влада знаходить винних у проблемах. За його словами, якщо будинок горить - треба гасити пожежу, а не дивитися.

«У нас навчилися шукати крайніх. У нас винна Москва та коронакриза. Треба думати, що робити сьогодні, тому що ми стоїмо і дивимося, коли наша країна горить: військовий конфлікт, анексія, поділяють суспільство по релігії і мові і люди зубожіють. Якщо будинок горить – треба щось робити», - зазначив Атаманюк.

За словами експерта, влада постійно шукає винних у проблемах України, хоча, на думку економіста, їх можна було б просто вирішувати, а не дивитися, як проблеми поглиблюються, і продовжувати називати винних в них.

«Потрібно проводити переговори з німцями щодо створення консорціуму, а вони вже хай у свою чергу беруть на себе російську сторону, щоб зберегти і забезпечити те, що є. І треба навести порядок з газодобувної галуззю в Україні, тому що обіцяли аудит країни, але зробіть хоча б аудит газовидобутку», - підкреслив Атаманюк.

Як зазначив економіст, влада повинна почати щось робити. На думку Атаманюка, владі варто почати з аудиту галузі газовидобутку, тому що у цій галузі дуже багато тіньового сектору.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк заявив, що головна проблема – війна на Донбасі.

Також Знай.ua повідомляв, що Атаманюк розповів, як міністр фінансів обмовився про мінімальну зарплату в 7.700 грн.