Політолог Олег Лісний у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, як білоруському опозиціонеру Світлані Тихановській вдалося зустрітися з президентом США Джо Байденом.

«Ця зустріч була потрібна. І я підозрюю, що вона потрібна була обом сторонам. Тій групі, яка лобіювала... Тому що це потужний сигнал тому ж Лукашенку. Але, з іншого боку, я впевнений, що це сигнал не той, який налякає Лукашенка, а який активує його», - каже експерт.

На його думку, після зустрічі Тихановської та Байдена Білорусь накриє чергова хвиля репресій. Політолог зазначає, що Лукашенко після цієї зустрічі буде показувати свою силу.

«Репресії не закінчуються. Насправді він уже зачистив все, що можна зачистити, і йде далі. Він зараз вичищає вже і блогерів, і всіх-всіх-всіх... І це відтягує його кінець», - сказав Лісний.

Також він порівняв підходи Лукашенка з політикою Сталіна.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Експерт радить не шукати зради в тому, що Тихановська зустрілася з Байденом нібито в ті дні, коли президент України Володимир Зеленський повинен був приїхати до США.

«Ця зустріч теж була запланована, і нам ніхто не обіцяв ці дати. Обіцяли, наскільки я пам'ятаю, літо. А літо ще не закінчилося», - резюмував політолог.

Як повідомляв Знай.uа, Росс спрогнозував революційні події в Україні.

Також Знай.uа писав, що Росс пояснив причини різкої зміни поведінки президента США: «Байден став шовковим».