Олександру Лукашенку на посаді президента Білорусі залишилося ще не довго. Так сказав політолог Олег Лісний у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай24».

За словами гостя програми, Лукашенко зараз прогнувся під Путіним значно більше, аніж раніше. Він розповідає, що колись президент Білорусі ніби завжди щось обіцяв, але не робив або ж робив невчасно, словом, хитрував. «Якщо глибше підемо в історію — у нього ж амбіції були ого-го. Він свого часу хотів союзною державою керувати», - зазначає Лісний.

Він стверджує, що така абсолютна влада впливає на людину набагато гірше, аніж будь-який наркотик. «Скільки Лукашенку знадобитися для того, щоб знищити практично все», - міркує політолог. Як він стверджує, Лукашенку залишилося не довго. Лісний називає президента Білорусі політичною твариною, вказуючи, що це термін, і додає, що зараз тварина опинилася у безвихідному становищі. «Мені здається, що вже його дні політичні полічені», - каже експерт.

Появі нового білоруського лідера, підкреслює він, заважає Путін: він може дозволити Лукашенку протриматися при владі ще рік. «Я не бачу зараз лідера. І я не впевнений, що він зараз там росте», - зазначає Лісний.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов заявив, що Путіну вигідний Лукашенко.

Також Знай.ua писав про те, що Прокопенко назвав напруження у відносинах із Білоруссю помилкою.