Громадська і політична діячка та підприємниця, в минулому – нардеп, голова Всеукраїнської громадської організації «Віче України» Інна Богословська у програмі «БДСМ» з Олексієм Толкачовим розповіла про вади характеру українців, які заважають їм жити достойно.

Зокрема, вона сказала: «Народ дуже молодий. І, оскільки він дуже молодий, я думала, що можна перепрограмувати і свідомість, і цінності. Бо ми пішли зі страшної системи, тоталітарної радянської влади, і в нас філософія рабів залишилася. І скільки б ми не говорили, що Україна – це країна свободолюбних людей, у той же час таких людей мало. І оскільки історію людства роблять не більшість, а активна меншість, в мене була надія, що держава молода, суспільство дуже волелюбне і люди хотіли інших стандартів. Революція 2004 року була, коли люди хотіли інших стандартів. Була надія, що можна акумулювати енергію цих пасіонаріїв, і завдяки цьому через повну зміну гуманітарної та просвітницької політики, повну лібералізацію економіки вийти на інших рівень взагалі підходів до будівництва країни».

Але на все визначений свій час.

«На сьогодні це вже зробити неможливо, тому що «золотий телець», гроші стали головним. Втрачено цінності при вихованні молоді. Вона не погана, але треба визнати, що, оскільки система радянської освіти була зруйнована, а нова не побудована, то ці бідні діти попали в «бєзврємєньє», коли старої історії вже не було, нова не написана, коли старі герої повалені, а нові не сформовані. За таких умов сьогодні казати, що влада погана, а люди дуже хороші – це абсолютна брехня», - каже Богословська.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Знай.ua повідомляв про те, що Україні варто повернутися до напрацювань проєкту Конституції 1993 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Толкачов розповів, як боротися із проблемою кризи сенсу.