Колишній офіцер ВМФ США Кирило Лепеха у програмі On Target з Гарі Табах розповів, у чому різниця між українцями і росіянами.

Він підкреслив, що служив і в Україні, і в Росії, і помітив між двома народами одну відмінність.

«Коли в народі знаходишся – великої різниці не відчувається. Є, звичайно, свої звичаї... Але офіційні особи, коли зустрічаються... Ось температура набагато більш прохолодна була в Росії. Це більш гостро відчувалося», - каже Лепеха.

За його словами, відносини між офіційними особами в Україні були теплішими, і там було легше працювати.

Однак Табах звернув увагу гостя на те, то українці і росіяни – абсолютно різні народи.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«До 2014 року я, в принципі, не бачив жодної різниці між росіянами і українцями. Я вважав їх абсолютно одним і тим самим народом. Я після 2014 року зрозумів, що це абсолютно два різні народи», - зізнався ведучий.

Також він поставив Лепесі провокаційне питання – чий Крим? Колишній офіцер ВМФ США без коливань відповів, що Крим належить Україні.

«Мені взагалі важко було уявити, як це все взагалі відбувається з Кримом... Звичайно, сталися порушення величезні міжнародного права», - сказав Лепеха.

Як повідомляв Знай.uа, Табах розповів про одного з Героїв Другої світової війни.

Також Знай.uа писав, що Табах заявив, що Україна рано чи пізно вступить в НАТО.