Що буде з Росією? На цю тему міркує колишній офіцер ВМФ США Кирило Лепеха у програмі On Target з Гарі Табах.

Передусім Лепеха звертає увагу на демографічні проблеми Росії. «Російська нація – я не кажу про росіян, а саме про російську націю – зменшується і дуже швидко. Їдуть люди, і їдуть найкращі часто, за кордон», - розповідає він.

Далі ексофіцер зазначає, що не є політологом, але займався історією, а відтак може зробити певні висновки.

За його словами, Росія дуже дивно обирає друзів – Північну Корею та Іран. Ексофіцер підкреслює, що вона поступово відштовхує від себе Захід. «Звичайно, багато залежить від президентів Америки та інших великих держав Європи», - зазначає він, але й акцентує на незвичному виборі країн-вигнанців.

Принагідно ведучий згадує, що чинний президент США обіцяв розібратися з РФ і бути жорсткішим у своїй політиці, аніж Трамп. Щодо цього Лепеха каже так: «Не такий ласкавий, але чомусь раптом «Північний потік» відкривають до зустрічі, чомусь потоки грошей в Україну зупиняються...». На його думку, у разі ескалації Україні не варто розраховувати на серйозну допомогу від США як мінімум при Байдені.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ведучий запитав у Лепехи про його ставлення до того, що колишній президент США Трамп – агент Путіна. «Ні. Це, звичайно, смішно. Це навіть по серйозному не можна обговорювати серйозним людям, тому що це просто абсурд», - відповідає гість програми на провокаційне питання.

Як повідомляв Знай.ua, Табах заявив, що доля України вже вирішена, а зустріч із Байденом нічого не змінить.

Також Знай.ua писав про те, що Лепеха розповів, чим відрізняються українці і росіяни.