Вийти з тяжкої ситуації в Україні може допомогти запровадження цивілізованої диктатури. Про це у програмі Євгена Рибчинського «Ще не вмерла» сказав аналітик, політтехнолог, іміджмейкер, ексзаступник керівника пресслужби президента України Олександр Кочетков.

«І не буде вже ніякого героя. Вже ми все перепробували, тільки з військових ніхто не був. Ми вже перепробували навіть з шоу-бізу нашого, рідного, але пересвідчилися, що нема, політики не виростають з нічого. Це не професія, і очільник держави повинен бути підготовлений до цієї роботи», - каже він.

Зараз, як свідчать результати соціологічних досліджень, люди хочуть нову постать, повідомляє Кочетков.

«Щоб вона не була замішана в корупційних справах, але професійну, досвідчену. Але вона не може бути одночасно і новою, і досвідченою. Не буває таких. Йдеться про якесь колективне управління країною, тимчасово. Чому я кажу про цивілізовану диктатуру: за чіткими визначеними правилами. Ми певним чином беремо владу в руки, за чіткими визначеними правилами, на обмежений термін, скорочуєм, спрощуєм певні процедури і наводимо в країні лад. Іншого варіанту немає, бо просто розпадеться країна. Нас розтягнуть по шматках зовнішні, більш потужні гравці. Зараз Росія не дуже хоче на нас нападати, бо це – величезні втрати і проблеми. Але ми самі, на жаль, можемо краще зробити цю роботу, ніж зовнішні агресори. Занепад у нас іде внутрішнім чином», - каже політтехнолог.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Знай.ua повідомляв, що Порошенко ходив у Київську церкву, Янукович у Московську, Юлія Тимошенко в усі, - Іхельзон.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Рибчинський заявив, що найбільше об’єднують мова і культура.