Чим стали для України Мінські угоди: розв'язанням проблеми чи новою проблемою? Стан справ у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» коментує політичний аналітик Юрій Подоляко.

«Мінські угоди давно вже стали для всіх проблемою, а рішення у неї немає. Зараз ситуація у світі настільки змінилася, що ні для однієї зі сторін Мінські угоди не вигідні. Україна їх не може виконувати за визначенням, це породило б занадто серйозні внутрішні проблеми. У Росії це давно очевидно для тих, хто приймає рішення. Вони теж не прихильники Мінська, вони готові на більш радикальні дії. Згадайте, як на початку цього року обидві сторони концентрували свої війська біля кордону. В Україні всі ці роки чекали, коли Росія розвалиться, а вона тим часом зміцніла, і вже не згодна на умови Мінських угод», - говорить експерт.

За його словами, Україна дуже сильно ризикує, якщо не розуміє цього.

«Якщо Росії вдасться домовитися з американцями, то особисто я не поставлю ламаного гроша на українську політичну еліту. А з європейцями РФ вже домовилася. Вона цілком може піти на силовий варіант. Тоді українська армія зможе їй протистояти хіба що кілька днів», - вважає Юрій Подоляко.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Руслан Бізяєв зазначив, що альтернативи Мінським угодам немає, а виконати їх неможливо.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Юрій Кочевенко прокоментував політику Німеччини в питанні про формулу Штайнмаєра.