Громадський діяч Андрій Пелюховський висловився у новій програмі «Суб'єктивно з Андрієм Пелюховським» щодо 30 річниці незалежності України, святкування якої зовсім скоро відбудеться.

Як каже ведучий, уряд готується до масштабного святкування Дня Незалежності України. Але він вважає ці витрати нераціональними і недоречними. «Це виглядає як бенкет під час чуми, коли людям нема чого їсти, а вони влаштовують шикарні банкети з шоу-програмою за гроші товариства», - каже Пелюховський.

Він стверджує, що День Незалежності та День Конституції потрібно святкувати, але показниками, а не бенкетами з концертами. «На це вони планують витратити 5,5 мільярда гривень, а це близько 200 мільйонів доларів», - підкреслює Пелюховський.

На його думку, ці гроші варто було використати раціональніше, наприклад, на будівництво підприємств, що забезпечило б українців робочими місцями. Отже, підсумовує Пелюховський, уряд міг забезпечити потреба українців, але натомість обрав масштабне святкування.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Для ФОП вступили у дію нові правила Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пелюховський порадив не витрачати весь бюджет на День Незалежності.

Також Знай.ua писав про те, що Пелюховський попередив про небезпеку нового Майдану.