Політолог Микола Спірідонов у програмі «Що далі» на каналі «Знай 24» розповів, чи є у колишнього міністра внутрішніх справ Арсена Авакова політичне майбутнє і чи піде він в політику вже цієї осені.

«Безумовно, в Арсена Авакова є політичне майбутнє. З політики він не йде, але ось засяє він восени або трохи пізніше... Це залежить від різних обставин», - каже експерт.

На його думку, Аваков для нинішньої влади людина «трошки чужа».

«І він буде залучений у разі необхідності, якщо без нього не вийде обійтися. Ми ж пам'ятаємо розмови ще, наприклад, від 2019 року, коли спочатку Авакова хотіли звільнити, а потім навіть в листуванні депутатів звучало, що так, можна було б Авакова прибрати, але тоді Порошенко готує путч», - нагадує Спірідонов.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також він висловився про нового главу МВС Дениса Монастирського.

«Поки залишається відкритим питання, наскільки новий міністр пан Монастирський буде тримати в руках всю цю систему. Якщо кермо у нього з рук місцями випадатиме, то тут тоді можливі нюанси», - сказав політолог.

Експерт зазначає, що українці все менше хочуть бачити нові обличчя в політиці, тому що побачили, що вони теж не завжди справляються.

«Можливо, старі всім обридлі фізіономії десь навіть вже по привабливості почнуть конкурувати з особами новими», - резюмував Спірідонов.

Як повідомляв Знай.uа, Спірідонов заявив, що Верховна Рада є турбулентною.

Також Знай.uа писав, що Микола Томенко розповів, чи дійсно закінчилася епоха Авакова.