Чи варто очікувати появи нових облич в українському політикумі восени? На це питання відповів політолог Микола Спірідонов у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

Експерт попереджає про ймовірні перестановки в Кабінеті міністрів України найближчим часом. «Хитається ціла низка міністерських крісел, починаючи з прем'єр-міністра Дениса Шмигаля...», - зазначає він. Спірідонов підкреслює, що йдеться не лише про Шмигаля, але й про міністра оборони, якого можуть замінити на Верещук, про міністра юстиції з його надмірним піаром.

Так чи інакше, каже політолог, восени варто очікувати на серйозні кадрові перестановки. «Вони можуть відбутися і, можливо, в кінці серпня вже», - зауважує він.

Щодо нових облич в українському політикумі Спірідонов каже так: «Сам термін і сама привабливість нових облич значним чином впала». Він пояснює, що в цьому певною мірою винна влада, яка показала, що нове обличчя – це не завжди на краще, воно теж може з чимось не впоратись. «І, можливо, старі всім обридлі фізіономії десь навіть вже по привабливості почнуть конкурувати з обличчями новими», - міркує гість програми.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Спірідонов розповів, чи піде Аваков у політику.

Також Знай.ua писав про те, що Спірідонов оцінив ймовірність проведення дострокових парламентських перевиборів.