У програмі «Що далі?» з Любов’ю Завальнюк на каналі «Знай24» політолог та експерт Українського інституту аналізу та менеджменту політики Володимир Воля назвав проблеми Кримської платформи.

За словами гостя програми, Кримська платформа, призначена на 23 серпня, має проблеми через дві прості обставини.

Передусім Воля акцентує на візиті президента Зеленського у Вашингтон. «На початку серпня, в середині серпня, або в кінці, як зараз — не важливо. Але виходить, що двічі на найвищому рівні протягом двох-трьох тижнів дві зустрічі — це занадто балувати», - пояснює він.

Далі політолог торкається питання представництва США на Кримській платформі. Він пояснює, що віцепрезидента США обирають разом із президентом – це представництво держави на міжнародній арені. Але, як зазначає Воля, Кримську платформу призначили на сезон відпусток, а відтак прильоту віцепрезидента США Камали Харріс не варто було очікувати. «Заради символічного заходу віцепрезидент не може прилетіти, а міністр транспорту, який взагалі зовнішньої політики не стосується... Він може приїхати», - підкреслює експерт.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Якубін заявив, що очікування від Кримської платформи не збіглися з реальністю.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманюк назвав рішення відправити міністра транспорту США на Кримську платформу дипломатичним ляпасом.