Сьогодні, 06 серпня, о 18:00 на каналі «А як насправді?» вийде черговий випуск програми «Юристи відповідають». У прямому ефірі будуть підійматися актуальні питання, пов'язані з еміграцією, отриманням віз і роботою за кордоном.

Експертом нового випуску програми стала імміграційна юристка компанії ReLocate Юлія Голіневич.

У програмі обговорять безліч актуальних питань, які цікавлять всіх, хто планує переїзд або роботу за кордоном. Юристка розповість, як отримати візу в США і інші країни, на що звернути увагу при візиті в посольство, як взяти участь в лотереї Green Card, які існують програми імміграції в Канаду і про багато іншого.

Кожен, кого цікавить еміграція, довготривале перебування за кордоном або хто хоче дізнатися більше про життя в інших країнах, зможе приєднатися до ефіру і поставити своє запитання спеціалістці в режимі лайв.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чацкіс розповіла, як домогтися компенсації за затримки строків забудовником.

Також Знай.ua писав про те, що юристка розповіла, як перевірити ризики інвестування в новобудову.