У програмі «Головне питання з Борисом Бронштейном» режисер, художній керівник театру-студії «Чорний квадрат» Анатолій Нейолов поміркував над тим, що буде з білоруським диктатором Олександром Лукашенком.

Нейолов зазначає, що до української влади, звісно, є претензії і завжди були, вона робить помилки, ухвалює погані закони, але вона ніколи не принижувала свій народ. А в Білорусі, каже він, ситуація якраз-таки протилежна. «Сьогоднішня Білорусь – це гнійник, який лопне, і, на жаль, знову лопне з кров'ю», - стверджує гість програми.

Зокрема, режисер звертає увагу на жорстку, але халатну білоруську цензуру навіть на найпростіших рівнях. «Там цензура діє всюди, в тому числі й в театрах – я знаю випадки, коли змушували змінювати назви п'єс», - розповідає він.

Принагідно Нейолов наводить приклад Гаїті, держави, яка і без Дювальє не може покращити своєї ситуації. Зовсім поблизу, каже він, знаходиться Домініканська республіка, демократична, але й вона не надто процвітає. З огляду на це режисер робить такий висновок: «Найгірше те, що і після диктатора далеко не завжди життя змінюється на краще».

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Петренко пояснив, чому Лукашенку не вигідне вбивство Шишова.

Також Знай.ua писав про те, що Лісний заявив, що Лукашенку на посаді президента Білорусі залишилося ще не довго.