Футуролог Олексій Толкачов в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, як інформація впливає на людей.

"Інформація стала універсальним чудовим продуктом, який як наркотик тримає людей на емоційній реакції, на викиді серотоніну, адреналіну, окситоцину. Тому, хороші новини не особливо поширюються. Про що ми будемо говорити: "тут кішечка котика народила" — ой, прекрасно. Який він прекрасний. І що? А інше сказати: "ось, розчленували і розмазали по стіні". Всі: “ооо, о боже. Все, гормони викинулися”. І ось ця гормонова реакція, вона вкрай важлива для загальних інформаційних потоків", - сказав Олексій Толкачов.

Він зазначив, що в Україні стало більше свободи з часів Кучми, але Росія дуже близька до того, що описував письменник Джордж Оруелл.

"Не сказати ні вправо, ні вліво. Все досить-таки під контролем і старший брат таки дійсно дивиться за всіма", - додав Толкачов.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Зісельс заявив, що держава стабільна, коли в ній збудовані державні інститути.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Атаманюк назвав головні проблеми державної системи України.