Політолог Ігор Рейтерович в програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» розповів, яке майбутнє чекає колишнього міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

«Перед Аваковим з точки зору якихось його політичних перспектив зараз стоїть такий непростий вибір – з ким як би будувати своє політичне майбутнє. Причому я не вірю, що особисто він повернеться у велику політику як лідер партії, умовно кажучи. Як публічна особа – так, безумовно, він буде потім ходити на ефіри... Я думаю, що через певний період часу ми побачимо кілька знакових інтерв'ю, які він дасть», - каже експерт.

На його думку, Аваков не буде будувати своє політичне майбутнє зі старими політиками.

«Те, що він пішов зараз... Він, безумовно, пішов в той час, коли йому це було вигідно. І я думаю, що він десь залишився для себе у виграші», - сказав Рейтерович.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Томенко розповів, навіщо Зеленському вибудовувати свою вертикаль.

Також Знай.uа писав, що Микола Томенко розповів, чи дійсно закінчилася епоха Авакова.