Голова політичної партії “Рідна Україна” Микола Томенко в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, коли в Україні очікувати протестні акції.

Микола Томенко зазначив, що в Україні варто очікувати протестні рухи.

“У нас не холодна, гаряча осінь однозначно. Планується два сценарії. Один сценарій опозиція, при чому, не синхронізуючи. Тему соціально-економічну, вона не буде геополітичну піднімати тему, я думаю. Тому що непідйомна тема… Можна підняти тільки на цінах, тарифах, економічних питаннях і так далі”, - сказав Томенко.

За його словами, половина населення України говорить про те, що вони не можуть купити їжу чи дозволити собі автомобіль.

“Інша справа, що це дуже різні люди. Це і Тимошенко, це і Порошенко, це, умовно кажучи, і ОПЗЖ. Не дуже вони здатні синхронізувати свій протестний потенціал. Кожен сам буде робити. Альтернативу, як зупинити цей протестний потенціал… Розробляється сценарій референдуму, як випустити пар через референдум”, - додав Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він зазначив, що таким чином можна вирішити питання законопроєкту про олігархів, щоб народ сам обрав, який закон він хоче прийняти.

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус пообіцяв масові протести на підтримку затриманих активістів.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Чаплига заявив, що наступний крок влади — роздати соціалку, щоб заспокоїти народ.