Звукорежисер і музичний продюсер Володимир Бебешко у програмі Сніжани Єгорової «Снігова лавина» розповів про своє ставлення до Зеленського. За його словами, у влади у деяких моментах невдала кадрова політика.

«Так, це помилки. Підбір кадрів мене не влаштовує, йде повна плутанина і не вистачає професіоналів, а якщо вони є, то їх чомусь не запрошують. Запрошується близьке оточення, яке, на мій погляд, некомпетентне», - зазначив Бебешко.

На думку продюсера, у нинішнього уряду невдала кадрова політика. За словами Бебешка, минулий концерт до Дня Незалежності не дуже добре вийшов, але він сподівається, що в цьому році все буде добре.

«Я думаю, що він хоче, щоб все було добре, і він старається. Я хочу допомогти, я не критикую. Я люблю президента України, тому що його вибрав народ, а я є народом України», - підкреслив продюсер.

Як зазначив Бебешко, Зеленському зараз не до концерту – він це доручив іншим людям, які вже допустили деякі помилки в організації. За словами продюсера, Зеленський зараз займається важливими для країни питаннями і реально хоче зробити гарне для країни.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua Мойсеєнко розповів, як побував «хорошим росіянином» в Німеччині: «Значить, ви бачили поганих?».

Також Знай.ua публікував слова Мойсеєнко: Людині потрібно отримувати позитивні емоції. Потрібно вихлюпувати кудись.