За яким сценарієм держава розвивається правильно? На це питання відповів голова політичної партії «Рідна Україна» Микола Томенко у програмі «Що далі?» з Вікторією Панченко на каналі «Знай24».

Задля правильного сценарію розвитку держави Томенко радить створити передусім професійний уряд, який зайнявся б економікою. «Тому що такої катастрофи у соціальній, гуманітарній, економічній сферах не було ніколи», - зазначає він.

Також політик радить відмовитися від списків, коли йдеться про формування уряду: «Правильний сценарій — забути про американський список. Забути список «Вечірнього Кварталу». Забути інші списки».

Серед інших недоліків Томенко називає непрофесіоналізм: «Зробити професійний уряд не дітей і піонерів, яким треба розповідати де закони, де Конституція, як бюджет рухається». Натомість президент Зеленський, на думку політика, до таких дій ще не готовий.

Водночас гість програми стверджує, що багато хто в України готовий відмовитися від своїх виборчих чи професійних інтересів, якщо це знадобиться. Тобто, пояснює він, якщо людина зупиняє своє членство в партії і не балотується на наступних виборах, вона залишається працювати суто в уряді.

Популярні новини зараз
Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Зісельс заявив, що держава стабільна, коли в ній є вибудувані державні інституції.

Також Знай.ua писав про те, що Спірідонов розповів, чи варто очікувати появи нових облич в українському політикумі восени.