Нумерологиня Нонна Мусалян у програмі «My.ua» розповіла, на чому варто ґрунтуватися в побудові успішного життя. За її словами, ключовим фактором є добробут у відносинах зі своїм партнером.

«Ми зараз знаходимося на зміні епох. Ера Водолія вже почалася і дуже багато, як ви бачите, подій. Інші якості і інші цінності. Сфера взаємовідносин в сім'ї – від неї буде залежати все. Наскільки щиро ваші відносини з партнером складаються, настільки у вас розвивається бізнес і настільки ви багаті, здорові і успішні», - зазначила Мусалян.

За словами нумерологині, якщо відносини руйнівні і не приносять вам задоволення, то значить, що там немає любові і правди, а такі відносини ні до чого доброго не приведуть.

«Якщо ви перебуваєте в моментах, коли люди не можуть знайти спільну мову, значить там немає істини, а зараз краще ґрунтуватися на балансі. 2021 рік – він саме про баланс жіночого і чоловічого, якщо брати метафізику чисел», - підкреслила Мусалян.

Як зазначила нумерологиня, в цьому році ключовим буде саме фактор відносин. За її словами, виходячи з цього фактора будуть формуватися інші аспекти добробуту людини.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Скаршевський сказав, що запуск «Північного потоку-2» в наступному році різко не вплине ні на що.

Також Знай.ua публікував слова Скаршевський: Якщо запуститься «Північний потік-2», то після 2024 року сумарні втрати можуть щорічно складати 2 мільярди доларів на рік.