Український уряд – це власники грін-карт, а податки вони платять за кордоном. Так сказав глава політичної партії «Рідна країна» Микола Томенко у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

За словами гостя програми, сьогодні в Україні заступником міністра або виконувачем обов’язків цілком може стати коханка. Цю тенденцію він прослідковує протягом останніх кількох років. «А що, коханка винна чи що? Можна і коханку підтягнути до заступника міністра», - іронізує Томенко.

На думку політика, ця ситуація свідчить про втрату здорового глузду у державній системі, а також про нахабство та цинізм. «Раніше в Україні була така мода… Наприклад, якщо приходив міністр з коханкою, то вона в основному помічник або радник», - розповідає він. Зараз же, каже гість програми, той, хто пише виступ, може стати чи не першим заступником міністра.

А відтак Томенко ставить питання про те, а чого очікувати від держави, якщо її міністри та депутати не знають законодавства та Конституції України в принципі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Томенко розповів, коли в Україні очікувати протестні акції.

Також Знай.ua писав про те, що Томенко назвав Тимофія Мілованова брехуном.