Представники Національного Корпусу у Telegram повідомили, що силові структури планують влаштувати обшук молодіжного хабу, тому сьогодні запрошують ЗМІ задля підтвердження громадськості, що там немає нічого забороненого, що могли б знайти.

«За нашою інформацією 10 серпня силовики планують захоплення молодіжного націоналістичного хабу, що знаходиться на базі заводу «Атек». До штурму вирішили підготуватись дуже серйозно: із залученням спецпідрозділу «Альфа» та співробітників головного управління СБУ», - зазначено у публікації.

У публікації представники Нацкору закликають ЗМІ прийти сьогодні (9 серпня) до молодіжного хабу та переконатись, що там нема нічого забороненого. У Telegram зазначено, що проросійські сили вже в очікувані, що там щось знайдуть.

«Ми відкриті та готові надати журналістам всю необхідну їм інформацію. Що стосується можливих «гостей» із правоохоронних структур – ми вас чекаємо!», - підкреслено в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Нацкорпус вшанував пам’ять Романа Шухевича: Більше тисячі учасників.

Також Знай.ua повідомляла, що Нацкорпус вимагає звіту від ДБР у зв’язку з заявою Зеленського щодо «справи вагнерівців».