Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів про кадрову політику уряду. За його словами, Арахамія допускає багато помилок, які шкодять країні.

«Випадкові люди, які на хайпі заскочили на такі місця, вам навіть не вистачило розуму взяти грамотних фахівців, щоб контролювати. Вже дана офіційна оцінка його словами (Арахамії, - ред.) керівником партії, він сказав, що це ментальний прийом і тренування розуму», - зазначив Атаманюк.

На думку експерта, у влади невдала кадрова політика, яка не приносить нічого корисного країні. За його словами, у владі перебувають непрофесійні кадри, які часто допускають помилки в заявах.

«Нема розуму. Розумний би це не сказав. Розумні люди виходять з будь-якої ситуації, а мудрі в неї не потрапляють. Це неможливо сказати здоровій людині, а він каже – «Розмова з Байденом буде на підвищених тонах». Це він допомагає президенту?», - сказав Атаманюк.

Як зазначив економіст, Арахамія допускає багато помилок у своїх заявах, які шкодять нашому президенту і країні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк заявив, що головна проблема – війна на Донбасі.

Також Знай.ua повідомляв, що Атаманюк розповів, як міністр фінансів обмовився про мінімальну зарплату в 7.700 грн.