Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов у програмі «Майбутнє» розповів, які інвестиційні перспективи чекають Україну. За його словами, приїзд Меркель доброчинно позначиться на нашій економіці.

«Якщо Меркель їде в країну, то вона не може приїхати з порожніми руками. Це як бабуся їде до онуків і обов'язково привезе з собою гусей і курей. З нею напевно приїдуть енергетичні компанії Німеччини і виробничники», - зазначив Балашов.

За словами експерта, приїзд Меркель в Україну буде означати ймовірний початок великого вкладу німецьких компаній в Україну. На думку Балашова, приїзд Меркель доброчинно позначиться на українській економіці.

«Це все напередодні 30 років незалежності України, а після святкування Зеленський їде до Вашингтона, тому він дуже обласканий президент західними лідерами», - підкреслив Балашов.

На думку експерта, Заходу цікава Україна як партнер, тому сюди скоро підуть гроші на розвиток різних галузей та інфраструктури.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов розповів, чи потрібна європейцям українська земля.

Також Знай.ua публікував слова Балашов, що Чаус дійсно важливий свідок.