Політолог Вадим Карасьов у своєму блозі розповів, чому спорт не може бути поза політикою. За його словами, спорт показує рівень життя в країні.

«Спорт не може бути поза політикою – це раз і назавжди. Не випадково підраховували медалі, скільки у кожній з країн. Спорт – це політика, але інша, це символічна і культурна політика», - зазначив експерт.

За словами Карасьова, спорт показує в якійсь мірі розвиненість країни і те, що в ній є таланти, які дозволяють підтверджувати роль держави на міжнародній спортивній арені, адже для розвитку спорту повинні бути хороші умови.

«Це ж ще бізнес. Спорт політика і бізнес досить пов'язані між собою. Не випадково з'являються терміни як «спортивний патріотизм» і навіть «спортивний націоналізм». Спорт – це найкраще медіа та реклама, в тому числі і політики», - сказав Карасьов.

На думку експерта, спорт не може бути поза політикою, тому що переможець, який після перемоги впадає в очі, не рідко рекламує різні політичні сили або бренди.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карасьов розповів, як рейдерські захоплення промислових об'єктів б'ють по економіці.

Також Знай.ua публікував слова Карасьова, що у нас дуже великий внутрішній прозахідний сектор політики.