Олігархи нагромаджують ще більші статки, а народ доходить до вбогості. Так сказав економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі, коментуючи проблеми держави.

За словами Атаманюка, ставку роблять на РНБО, оскільки народ хоче справедливості у питанні з тарифами. Він підкреслює, що тарифи лише ростуть, люди бідніють, а відтак із цим потрібно розбиратися.

Як розповідає експерт, людям приходить якась платіжка, але виникає питання, хто її видав. «Вона прийшла, тому що така політика облгаза і якоїсь паливної електростанції. А кому вони належать? Виявляється, що вони належать олігархам», - констатує він.

Атаманюк обурюється, що в той час, коли половина населення держави перейшла межу бідності, олігархи лише нагромаджують свої статки. Саме тому, каже він, і створена державна машина: вона повинна діяти в інтересах держави і вирішувати такі проблеми.

Принагідно економіст зазначає, що певні політичні сили опинилися при владі саме через такі антикорупційні настрої суспільства. «Суспільство обурює несправедливий розподіл матеріальних ресурсів усередині країни», - підсумовує він.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк заявив, що Арахамія допускає багато помилок, які шкодять країні.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманюк заявив, що українська економіка в стані стагфляції.