Які перспективи має столиця України? Український підприємець, політичний діяч, народний депутат України III скликання, лідер партії «5.10» Геннадій Балашов заявив, що для статусності Києву потрібно не лише розвиватися, але й вивести на інший рівень всі державні установи. Детальніше про це він розповів у програмі «Майбутнє».

Як розповідає гість програми, столиця має проблеми з благоустроєм, зокрема, це стосується Майдану чи побитої плитки на Софіївській площі. «Коли ти заходиш на подвір'я слідчого ізолятора РУВС Печерського району, то це якийсь треш», - каже він і коментує жахливий стан туалетів і розбитих дверей.

Це, підкреслює Балашов, ті проблемні моменти, які псують загальне враження приїжджих від Києва. Натомість, зазначає політик, столиця повинна підвищити свій статус, стати дійсно привабливою і передусім це стосується будівель державних установ.

Загалом він високо оцінює темпи розвитку Києва, зокрема у сфері торгівлі. «Київ росте за рахунок підприємців, за рахунок того, що тут немає якогось одного клану – вони тут перетинаються. Усі зацікавлені в заробітку, тому це більш-менш цивілізоване місто», - констатує Балашов.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Балашов заявив, що держава сама породжує корупцію.

Також Знай.ua писав про те, що Балашов розповів, які інвестиційні перспективи чекають Україну.