Двічі голова Верховної Ради Олександр Мороз у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле?» звернувся до молодих українців, які хочуть виїхати за кордон.

«Слухайте, молоді люди... Краще життя можна і тут забезпечити. Тільки треба зробити одне, друге і третє. Я вважаю, що саме люди, які народилися в роки незалежності, повинні брати на себе і відповідальність, і ініціативу робити таку перебудову суспільного життя, щоб в Україні було європейське життя. Краще, ніж в Європі! Це можна зробити», - каже ексчиновник.

За словами Мороза, раніше він наївно вважав, що людина, яка приходить до влади, живе інтересами держави.

«Але виявилося, що це не так. Людина, прийшовши до влади, піклується, щоб були люди, які будуть їй служити, а не інтересам держави, будуть думати про свій добробут або добробут близьких своїх. Цього не може бути! Це призводить до того, що ми маємо сьогодні», - сказав він.

Колишній голова Верховної Ради стверджує, що ринок землі може призвести до розвалу держави.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

«Чому вони думають, що це хороша перспектива? Чому вони роблять кроки, протилежні тим, які робляться в усьому світі? У тих же США, де концентрується в руках держави земля... Земля стала товаром. Я і мої прихильники багато років ведемо боротьбу проти цього, тому що це неправильно, це помилка, це злочин перед населенням, перед країною», - резюмував Мороз.

Як повідомляв Знай.uа, Балашов заявив, що держава сама породжує корупцію.

Також Знай.uа писав, що Гадюкін розповів, як політики займаються популізмом з соціалкою.