Рік-півтора Олександр Лукашенко ще буде повноцінним президентом Білорусі. Політолог Руслан Бізяєв в ефірі програми «Розвилка» розповів, яким він зараз сприймає президента РБ.

«Для Лукашенка його політтехнологи створюють зараз образ Ніксона 21-го століття. Емоційний, місцями неврівноважений, але тверда і послідовна людина, яка, якщо що, може і в око дати. Власне, під цим кутом я розглядаю його відповіді BBC і CNN», - розповів Бізяєв.

Політолог також розкритикував таку зацікавленість цих іноземних ЗМІ президентом Білорусі, порадивши їм розповісти про те, як американці вибирали Трампа або про свободу слова на прикладі справи Скрипалів, локдауна або пандемії.

«Що стосується Лукашенка, то, мені здається, він десь рік-півтора ще буде повноцінним президентом Білорусі», - заявив Бізяєв.

Крім цього, політолог зазначив, що сьогоднішні рейтинги Лукашенка свідчать, що у нього були б великі шанси вийти в другий тур президентських виборів в Україні, якби він на них зараз балотувався. На думку Бізяєва, президент РБ зміг би з легкістю набрати 73% голосів проти будь-якого нашого нинішнього політика.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Петренко пояснив, чому Лукашенку не вигідне вбивство Шишова.

Також Знай.uа писав, що Лісний порівняв Лукашенка зі Сталіним: «Репресії не закінчуються».