Український громадський діяч, кандидат політичних наук, аналітик і публіцист, автор книги «Змінити майбутнє» Віктор Андрусів у програмі Олексія Толкачова «БДСМ Украина» розповів, чому українська нація почувається нещасною у власній країні.

«До 2014 року української нації як такої не було, а тепер вона точно є. Це грандіозне відкриття. І от ця нація почувається приниженою у своїй же країні. Ця нація постійно думає, як робити бізнес, і щоб над тобою не знущались, як ховатись від поліції, щоб тебе не розкрутили на гроші. Ця нація хоче жити окремо від держави, тому що держава в їхньому розумінні – це завжди приниження. Зустріч з державою – це завжди приниження», - зазначає він, спираючись на соціологічні дослідження і власний досвід.

«Нещодавно я зустрів індусів, це великий фонд, який шукає в Україні кілька сфер для співробітництва. І от вони прямо кажуть, що через корупцію в індійському посольстві, нашому, українському, для них отримати візу – це просто якесь приниження. Вони мені кажуть: «У нас є візи в Штати, Шенген і так далі. А Україна дає нам на три місяці, ще й робить це таким принизливим способом», - зазначає аналітик.

«Принижують не просто тебе, у тебе принижена гідність», - робить висновок Андрусів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв зі слів лідера партії «Сила нації» Андрія Пелюховського, чому не варто вірити українським рейтингам політиків.

Також Знай.ua повідомляв, що 2021 рік – це рік маніфестів, заявлених планів і намірів, - Єрмолаєв.