У програмі Karabas.Live народний артист України Павло Зібров розповів про свої стосунки з соцмережами та свої нові захоплення.

На репліку ведучого, що співак є українським секс-символом, він відповів: «Я не символ, я ще діючий чоловік, поки діючий. Секс-символ, я не знаю, це коли вже за 90, і ти будеш символом. А зараз – просто легенда української естради».

Нещодавно 64-річний артист делегував частину своїх повноважень доньці.

«Те, що соцмережами треба серйозно займатися, я зрозумів тоді, коли взялася за мене моя донька Діана. Їй 24, вона піар-директор, рік тому вона запропонувала: «Тато, я тобі на безоплатній основі допомагаю. А ти не хочеш взяти мене на ставку, щоб я в тебе працювала?». І ви знаєте, все-таки хороша зарплата для доці зробила велику справу. Вона каже: 7/24 я з тобою працюю, тому що дзвонять в 23.00 чи в 24.00 – вона пише, відправляє, говорить де які зйомки, де які гастролі і райдери», - каже Зібров.

Сторінки артиста є в усіх популярних соцмережах.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

«Я хвилювався, що поки Тік-Током займається Михайло Михайлович Поплавський, то мені там робити нема чого. Він перекрив усіх, всі лежать там десь, унизу», - жартує він.

Як повідомляв Знай.ua, Рибчинський пояснив, хто не погодиться віддати своє звання народного артиста.

Також Знай.ua повідомляв, що Рибчинський розповів, чому йому як Герою України не вдалося отримати пільги.