Політолог Михайло Чаплига у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» розповів, чому олігархам не вигідні перевибори. За його словами, олігархи «забетонувались» при нинішній владі.

«Ніколи стільки бабла на ресурсах України не заробляли. Зараз для людей буде прикро: вони зараз почали жити так бідно, як не жили ніколи. А їм (олігархам, - ред.) екскаватори потрібні, щоб загрібати це: ніколи стільки бабла не було», - зазначив Чаплига.

За словами експерта, людям було б дуже боляче дізнатися, що на нашій країні заробляють величезні гроші, але живемо ми при цьому бідніше.

«Коли ти очікуєш отримати хоча б 1000, але тобі дають 100 і відбувається піар «на 2000», то у тебе ненависть за ці 100 буде більше, ніж якби тобі нічого не дали. З точки зору олігархів, їм ніякі вибори не потрібні: «Все! Бетонуємось! Шикарно!», - зазначив експерт.

Як зазначив Чаплига, олігархам не вигідні перевибори, тому що у них і так дуже добре йдуть справи при цій владі. За словами експерта, на олігархів йде тиск ззовні, тому рано чи пізно їх витиснуть, але саму владу і олігархів поточний розклад влаштовує.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чаплига розповів про справжніх героїв України.

Також Знай.ua повідомляв, що Чаплига розповів, які є конкурентні переваги в України.