Сьогодні, 13 серпня, о 18:00 на каналі «А як насправді?» виходить черговий випуск проєкту «Юристи відповідають», під час якого обговорюватимуться актуальні питання у сфері кредитів, які хвилюють багатьох українців.

Відповідати на запитання глядачів і ділиться багаторічним досвідом роботи з кредитними спорами в новому випуску буде адвокат, керівник практики цивільних спорів Адвокатського об'єднання «Мітракс» Юрій Бабенко.

У сьогоднішньому ефірі ви дізнаєтеся, що таке переуступка і що вона означає для боржника, як оскаржити незаконні дії кредитора, як перевірити законність виселення з іпотечної квартири, чому банки йдуть на прощення кредиту, а також багато іншої експертної інформації від юриста.

Сьогодні, 13.08 о 18:00 кожен глядач зможе поставити питання на тему випуску в режимі лайв, на які адвокат надасть коротке кваліфіковане роз'яснення.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, що юрист пояснив, як визнати дитину, якщо вона народжена не в шлюбі.

Також Знай.ua писав про те, що адвокат розповів, чи працює автоматизована система стягнення боргів.