Якою мірою Україна може розраховувати на підтримку західних партнерів? Свою думку з цього приводу у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?» висловлює капітан першого рангу ВМС США у відставці Гарі Табах.

«Західні партнери вже пообіцяли Україні, що прийде Байден і наведе порядок. Він прийшов і навів порядок. Що саме вам не подобається? Ніякого іншого результату зміни не принесли. Те ж саме відбувається в українському медіапросторі. Проросійські канали, які закрили, були нешкідливі – вони діяли відкрито, не прикидаючись чимось іншим. А тепер тих же діячів запрошують на інші телеканали, які проросійськими не вважаються. Вони продовжують працювати, поширювати дезінформацію і вводити глядачів в оману. І тепер вони стали набагато небезпечнішими», - вважає гість програми.

На його думку, цензура зараз продовжує існувати.

«Говорити все, що завгодно, може демократична, ліва, будь-яка партія – але та, що стоїть при владі. А мене і моїх однодумців оголошують ворогами народу», - говорить Гарі Табах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей експерт зазначав, що всі питання, пов'язані з Україною, вже вирішені без її участі.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Табаха, Трамп докладав зусиль для зміцнення НАТО, а Байден сприяє розпаду цієї організації.