Політтехнолог Сергій Гайдай у програмі «Что дальше» на каналі «Знай24» висловився про українських президентів.

«На жаль, Україні поки не щастить. Мене нещодавно запитував один із ваших колег, щоб я назвав 3 перемоги і 3 поразки України за 30 років. Я сказав: «Поразок вдвічі більше, ніж 3 – їх 6». Кравчук, Кучма, Ющенко, Янукович, Порошенко і Зеленський – це теж поразка. Кожен з них краде у цієї країни час», - каже експерт.

За його словами, жоден президент не відповідає ані соціальним, ані історичним запитам.

«Що дійсно необхідно було зробити в цій країні, щоб Україна з вічно кульгавої... держави перетворилася на ефективну, лідируючу, з високим рівнем життя державу? В якій хотілося б жити, а не з якої хотілося б їхати кудись шукати кращої долі», - сказав Гайдай.

Політтехнолог упевнений, що Петро Порошенко не зможе знову прийти до влади.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

«Порошенко, який пішов з посади, незважаючи на те, що є якась секта його шанувальників... Але пішов взагалі-то з ганьбою, я вважаю. І пішов з високим антирейтингом, який тримається далеко за 70%. І саме це не дає йому шансів – хоча багато хто пророкує і ставлять його весь час на друге місце в рейтингах – знову прийти до влади президентської, про що він, звичайно, пристрасно мріє», - резюмував він.

Як повідомляв Знай.uа, Рейтерович розповів, яке майбутнє у нових політиків.

Також Знай.uа писав, що Друзенко пояснив різницю між тиранією та конституційною демократією.