Офіцер «Альфи» у відставці Андрій Дубовик у програмі Геннадія Друзенка «Конституційна кухня» прокоментував «перегони» між СБУ та НАБУ.

«По-перше, я перехрестився. Боже, слава Богу, що я вже на пенсії, і в цьому маскараді, в цьому шоу не беру участь. По-друге, мені стало дуже соромно за все, що відбувається в цій державі. За те, що так спаплюжили спецслужби, спецпідрозділи… Але все це – вже фінішна стадія, до якої ми дійшли в цій державі», - каже Дубовик.

На його думку, це почалося після Помаранчевої революції. Він зазначає, що після неї в українському політикумі почали з’являтися «політичні призначенці».

«Воно може бути тупе, незграбне, непрофесійне, але «в доску своє», як то кажуть. І потім воно пішло на ще інший виток розвитку. Це призначення повинно бути легкокерованим. Якщо воно тупе, якщо воно непрофесійне, але десь щось накосячило в своєму житті і на нього є якийсь компромат… То ось це віддане, тупе з компроматом буде служити до труни і ніколи нікого не зрадить, тому що у нього іншого шляху вже нема. І буде виконувати те, що доручать зверху. Нема закону, нема моралі… Хазяїн сказав – собака гавкнула», - сказав гість програми.

За його словами, також в Україні відбулася приватизація силових відомств – від оперативного апарату до спецпризначенців.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Рейтерович розповів, яке майбутнє у нових політиків.

Також Знай.uа писав, що Друзенко пояснив різницю між тиранією та конституційною демократією.