Економіст Юрій Атаманюк у своєму блозі розповів про кандидатів у прем'єр-міністри. За його словами, важливо вибрати кандидата на пост прем'єр-міністра, який принесе результат.

«З цими тарифами розіграли картину, що налякали, відрегулювали і показали, що у країні є влада і ситуація під контролем. У підсумку у вересні зростання відбудеться, це на себе візьме Шмигаль, його відправлять у відставку і зараз між трьома фіналістами йде боротьба, хто ж буде прем'єр-міністром», - зазначив Атаманюк.

За словами експерта, скоріш за все посаду прем'єр-міністра займуть Любченко, Чернишов або Кубраков. На думку Атаманюка, для розвитку України найкраща кандидатура це Кубраков.

«Є результат обсягів будівництва – це важливо, тому що якщо людина будує, а будівництво це двигун прогресу держави, то це нормально. Я б дав позитивний висновок саме за цю кандидатуру», - сказав Атаманюк.

Як зазначив експерт, наш урядовий апарат вкрай неефективний: порожні реформи і корупція.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Атаманюк пояснив, що податкова політика влади відлякує інвестиції.

Також Знай.ua повідомляв, що Атаманюк заявив, що народ перетнув межу бідності, а олігархи збагачуються на платіжках.