Керівник Центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін у програмі Мирослави Бобровської «А как на самом деле?» розповів про справу Шеремета і відношення Сергія Коротких до неї.

«Це та людина, яка брала участь безпосередньо у бойових діях. Я особисто бачив, як він очолював операцію, під час якої врятував декілька десятків хлопців з «Правого сектору» та ЗСУ. Але ж на сьогоднішній день до Азову та до керівництва партії Національний корпус він відношення не має. Тому мені досить важко коментувати, чим він наприклад сьогодні займається», - зазначив Жорін.

За словами націоналіста, дати повну оцінку причетності до вбивства Павла Шеремета Сергія Коротких він не може. На думку Жоріна, вбивство Шеремета це справа, яка показує ефективність правоохоронних органів.

«Це політична справа, яка так само розвалилася, яка говорить, що сьогодні правоохоронні органи здатні робити політичні заяви, але, на жаль, вони поки що не здатні доводити справу до кінця», - зазначив Жорін.

Як зазначив Жорін, справа Шеремета напряму відображує якість розслідувань наших правоохоронних органів. За його словами, Сергій Коротких на війні показав себе достойно, але іншого він про нього не знає.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, «Нацкорпус» заявив, що СБУ фальсифікує справу харківських ветеранів.

Також Знай.ua повідомляв, що СБУ провела низку обшуків у членів Азовського руху: «Нацкорпус» виступив проти.